Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE Cabriolet (L538)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken.


Ik heb geen kenteken laat mij zoeken op merk, model en type.
Kies je LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE Cabriolet uitvoering
Voor welke uitvoering?

ABS-sensor op uw LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE Cabriolet (L538) uitlezen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, standaardnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis flacon reiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
Uitstekend   4,6 uit 5   Trustpilot
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Giropay
Przelewy24

PostNL
DPD
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.