100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY IV 3.0 TD 4x4 211PK
Bouwjaar 05-2010 - tot heden

ABS sensoren LAND ROVER DISCOVERY IV 3.0 TD 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw LAND ROVER DISCOVERY IV 3.0 TD 4x4

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw LAND ROVER DISCOVERY IV

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.