WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY IV 2.7 TD 4x4 190PK
Bouwjaar 09-2009 - tot heden

ABS sensoren LAND ROVER DISCOVERY IV 2.7 TD 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw LAND ROVER DISCOVERY IV 2.7 TD 4x4

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw LAND ROVER DISCOVERY IV

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.