100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Pick Up 2.8 4x4 190PK
Bouwjaar 11.1998 - 09.2003

ABS sensoren LAND ROVER DEFENDER Pick-up 2.8 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS sensor kopen voor uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up 2.8 4x4

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vervuilde ABS sensoren op uw LAND ROVER

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.