WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Pick Up 2.4 Td4 4x4 122PK
Bouwjaar 05.2007 - 02.2016

ABS sensoren LAND ROVER DEFENDER Pick-up 2.4 Td4 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LAND ROVER DEFENDER Pick Up
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31265
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf chassis nr.: (V)AA798477
Voertuigtype: Defender 110
vanaf chassis nr.: (V)AA798477
Voertuigtype: Defender 130
Lengte: 1880 mm
Gewicht: 0,1 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
49% Korting
24,14
47,33
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

ABS sensor kopen voor uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up 2.4 Td4 4x4

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemtrommelsLADA RemschoenenAUDI Remklauwen.

Vervuilde ABS sensoren op uw LAND ROVER

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.