100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA LYBRA SW 1.6 103PK
Bouwjaar 10-2000 - 10-2005

ABS sensoren LANCIA LYBRA SW 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw LANCIA LYBRA SW 1.6

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemschijvenKIA WielnavenMG Draagarmen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA LYBRA SW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw LANCIA

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.