100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SORENTO II 3.5 276PK
Bouwjaar 11.2009 - tot heden

ABS sensoren KIA SORENTO II 3.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw KIA SORENTO II 3.5

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA SORENTO II. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Vervuilde ABS sensoren op uw KIA

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.