WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SORENTO I 2.5 CRDi 178PK
Bouwjaar 09-2006 - heden

ABS sensoren KIA SORENTO I 2.5 CRDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw KIA SORENTO I 2.5 CRDi

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA SORENTO I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw KIA

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA SpoorstangNISSAN DraagarmenMINI Stabilisatorstangen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.