WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PRO CEE'D 1.4 CVVT 90PK
Bouwjaar 06-2010 - 09-2012

ABS sensoren KIA PRO CEE'D 1.4 CVVT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw KIA PRO CEE'D 1.4 CVVT

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA PRO CEE'D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vervuilde ABS sensoren op uw KIA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemschoenenRENAULT FuseekogelsIVECO Wielnaven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.