WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PREGIO Bus 2.5 D 94PK
Bouwjaar 08.1995 - 09.2004

ABS sensoren KIA PREGIO Bus 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw KIA PREGIO Bus 2.5 D

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw KIA PREGIO Bus

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG RemblokkenTOYOTA StabilisatorstangenLDV Wiellagers. Gietijzer komt minder veel voor als component. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA komen.