100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA MAGENTIS 2.7 V6 180PK
Bouwjaar 04.2004 - tot heden

ABS sensoren KIA MAGENTIS 2.7 V6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw KIA MAGENTIS 2.7 V6

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemklauwenLADA StuurkogelsLDV Remschoenen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw KIA MAGENTIS

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd