WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CARNIVAL / GRAND CARNIVAL III 3.8 265PK
Bouwjaar 09.2005 - tot heden

ABS sensoren KIA CARNIVAL / GRAND CARNIVAL III 3.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vervuilde ABS sensoren op uw KIA CARNIVAL / GRAND CARNIVAL III 3.8

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw KIA CARNIVAL / GRAND CARNIVAL III

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE SpoorstangSEAT RemslangenMG Remblokken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.