WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP COMANCHE 4.0 4x4 178PK
Bouwjaar 10.1987 - 09.1996

ABS sensoren JEEP COMANCHE 4.0 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw JEEP COMANCHE 4.0 4x4

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JEEP COMANCHE.

ABS sensor kopen voor uw JEEP

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT WielnavenLANCIA RemschoenenDODGE Remblokken. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.