100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP COMANCHE 2.5 4x4 122PK
Bouwjaar 10-1986 - 09-1990

ABS sensoren JEEP COMANCHE 2.5 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw JEEP COMANCHE 2.5 4x4

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemblokkenOPEL SpoorstangNISSAN Stabilisatorstangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP COMANCHE past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw JEEP

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.