WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XK 8 Coupé 4.0 294PK
Bouwjaar 05.1996 - 07.2005

ABS sensoren JAGUAR XK 8 Coupé 4.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw JAGUAR XK 8 Coupé 4.0

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Vervuilde ABS sensoren op uw JAGUAR XK 8 Coupé

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR komen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.