WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XF 3.0 D 211PK
Bouwjaar 03-2009 - 04-2015

ABS sensoren JAGUAR XF 3.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw JAGUAR XF
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31267
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
->ch.nr.: R47153
Lengte: 850 mm
Gewicht: 0,10 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
26,17
62,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 17
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw JAGUAR XF 3.0 D

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de JAGUAR XF dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw JAGUAR

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET SpoorstangDAEWOO DraagarmenLAND ROVER Remblokken.