100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO MASSIF Station Wagon 3.0 HPT 176PK
Bouwjaar 10-2008 - 02-2011

ABS sensoren IVECO MASSIF Station Wagon 3.0 HPT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw IVECO MASSIF Station Wagon 3.0 HPT

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw IVECO MASSIF Station Wagon

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.