WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO MASSIF Station Wagon 3.0 HPI 146PK
Bouwjaar 10.2008 - 02.2011

ABS sensoren IVECO MASSIF Station Wagon 3.0 HPI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw IVECO MASSIF Station Wagon 3.0 HPI

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw IVECO MASSIF Station Wagon

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD DraagarmenLAMBORGHINI RemschoenenLANCIA Spoorstang. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO komen.