100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO MASSIF Single Cab 3.0 HPI 146PK
Bouwjaar 10.2008 - 02.2011

ABS sensoren IVECO MASSIF Single Cab 3.0 HPI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vervuilde ABS sensoren op uw IVECO MASSIF Single Cab 3.0 HPI

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS sensor kopen voor uw IVECO MASSIF Single Cab

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.