WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO MASSIF Pick-up 3.0 HPI 146PK
Bouwjaar 10.2008 - 02.2011

ABS sensoren IVECO MASSIF Pick-up 3.0 HPI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw IVECO MASSIF Pick-up 3.0 HPI

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw IVECO MASSIF Pick-up

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.