100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13 125PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

ABS sensoren IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS sensor kopen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.