100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 04.2006

ABS sensoren IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Elke IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vervuilde ABS sensoren op uw IVECO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP WielnavenDAEWOO StuurkogelsPEUGEOT Remcilinders. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.