WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TF Pick-up 2.8 TD 106PK
Bouwjaar 05.2000 - 09.2003

ABS sensoren ISUZU TF Pick-up 2.8 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw ISUZU TF Pick-up 2.8 TD

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ISUZU TF Pick-up past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

ABS sensor kopen voor uw ISUZU

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Je kunt bij ons betalen via {LIST}