100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU GEMINI 1.5 120PK
Bouwjaar 02.1988 - 06.1990

ABS sensoren ISUZU GEMINI 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemblokkenFIAT WiellagersSMART Remslangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ISUZU GEMINI 1.5

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU GEMINI.

ABS sensor kopen voor uw ISUZU

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.