100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU ELF Open laadbak/ Chassis 3.0 Di 131PK
Bouwjaar 10.2003 - tot heden

ABS sensoren ISUZU ELF Open laadbak/ Chassis 3.0 Di

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw ISUZU ELF Open laadbak/ Chassis 3.0 Di

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, TRW, Pagid, Bendix en Lucas Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU ELF Open laadbak/ Chassis.

ABS sensor kopen voor uw ISUZU

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.