WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU ELF Bestelwagen 2.8 TD 91PK
Bouwjaar 10.2003 - tot heden

ABS sensoren ISUZU ELF Bestelwagen 2.8 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw ISUZU ELF Bestelwagen 2.8 TD

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Elke ISUZU ELF Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw ISUZU

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.