WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI G Coupé 37 330PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

ABS sensoren INFINITI G Coupé 37

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw INFINITI G Coupé 37 uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en AfterPay Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI G Coupé komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.