100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI FX 50 AWD 390PK
Bouwjaar 10.2008 - tot heden

ABS sensoren INFINITI FX 50 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw INFINITI FX 50 AWD uitlezen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI FX komen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTSMARTLOTUSLADA.

Een defect ABS-sensor herkennen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.