100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI FX 37 AWD 320PK
Bouwjaar 10.2008 - tot heden

ABS sensoren INFINITI FX 37 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw INFINITI FX 37 AWD uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI FX. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.