100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi Vierwielaandrijving 120PK
Bouwjaar 01.2007 - 03.2010

ABS sensoren HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI TUCSON

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.