WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi 120PK
Bouwjaar 01.2007 - 03.2010

ABS sensoren HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemschijvenJAGUAR WiellagersTOYOTA ABS sensoren. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI TUCSON

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ATE, Zimmermann, ABS, Jurid, Textar, Pagid, Bendix en Bosch Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax