100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SONATA III 2.0 131PK
Bouwjaar 05-1993 - 10-1994

ABS sensoren HYUNDAI SONATA III 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI SONATA III 2.0

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Jurid, Brembo en ATE Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT DraagarmenLEXUS RemschoenenNISSAN Remtrommels.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI SONATA III

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI.