100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTAMO 2.0 105PK
Bouwjaar 10.1998 - 10.2002

ABS sensoren HYUNDAI SANTAMO 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI SANTAMO 2.0

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemklauwenCHRYSLER WiellagersINFINITI Wielnaven. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI SANTAMO

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.