WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i30 Stationwagen 1.6 CRDi 90PK
Bouwjaar 02.2008 - 06.2012

ABS sensoren HYUNDAI i30 Stationwagen 1.6 CRDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI i30 Stationwagen 1.6 CRDi

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI i30 Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemcilindersPEUGEOT WielnavenSUBARU Remslangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.