WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 1.2 78PK
Bouwjaar 09.2008 - 12.2012

ABS sensoren HYUNDAI i20 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemblokkenSUBARU DraagarmenDAIMLER Stuurkogels. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI i20 1.2

Elke HYUNDAI i20 heeft een eigen VIN-nummer. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.