WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.5 D 78PK
Bouwjaar 07.1993 - 12.1997

ABS sensoren HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.5 D komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUSEATLAMBORGHINIISUZU. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis past.

ABS-sensor op uw HYUNDAI uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Je kunt bij ons betalen via PayPal, overboeking, AfterPay en Creditcard De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.