100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.5 D 80PK
Bouwjaar 05.1996 - 12.1997

ABS sensoren HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.5 D uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIASUZUKIBUICKIVECO. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.