WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.4 114PK
Bouwjaar 05.1996 - 12.1997

ABS sensoren HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis 2.4 komen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI H100 Open laadbak/ Chassis. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

ABS-sensor op uw HYUNDAI uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTCHEVROLETINFINITIDAF. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Een defect ABS-sensor herkennen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.