WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER II 2.6 TD Vierwielaandrijving 86PK
Bouwjaar 08.1998 - 06.2003

ABS sensoren HYUNDAI GALLOPER II 2.6 TD Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI GALLOPER II 2.6 TD Vierwielaandrijving

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI GALLOPER II

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC HandremkabelsSSANGYONG StuurkogelsMASERATI Remblokken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.