100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ELANTRA 1.6 90PK
Bouwjaar 06.2000 - 07.2006

ABS sensoren HYUNDAI ELANTRA 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI ELANTRA 1.6

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe veren.

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI ELANTRA

Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.