100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI COUPE 2.0 137PK
Bouwjaar 08.1999 - 01.2002

ABS sensoren HYUNDAI COUPE 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI COUPE 2.0

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI COUPE

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.