WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI COUPE 2.0 136PK
Bouwjaar 08.2001 - 08.2009

ABS sensoren HYUNDAI COUPE 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw HYUNDAI COUPE 2.0

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw HYUNDAI COUPE

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemslangenVAUXHALL RemtrommelsBEDFORD Remblokken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.