WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA LEGEND IV 3.7 VTEC V6 4WD 295PK
Bouwjaar 07.2008 - 12.2012

ABS sensoren HONDA LEGEND IV 3.7 VTEC V6 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA LEGEND IV 3.7 VTEC V6 4WD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemtrommelsOPEL WiellagersMINI Wielnaven. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en TRW Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke HONDA LEGEND IV heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren.

ABS sensor kopen voor uw HONDA

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.