100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VIII Sedan 1.3 116PK
Bouwjaar 02.2006 - tot heden

ABS sensoren HONDA CIVIC VIII Sedan 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw HONDA CIVIC VIII Sedan 1.3

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA CIVIC VIII Sedan

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.