100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VI Sedan 1.7 125PK
Bouwjaar 11.1997 - 03.2001

ABS sensoren HONDA CIVIC VI Sedan 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw HONDA CIVIC VI Sedan 1.7

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA CIVIC VI Sedan

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.