WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VI Coupé 1.6 107PK
Bouwjaar 05.1996 - 04.1999

ABS sensoren HONDA CIVIC VI Coupé 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw HONDA CIVIC VI Coupé 1.6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WiellagersSAAB ABS sensorenPORSCHE Handremkabels. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CIVIC VI Coupé komen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.