100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC V Hatchback 1.6 131PK
Bouwjaar 10.1991 - 09.1995

ABS sensoren HONDA CIVIC V Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA CIVIC V Hatchback 1.6

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU HandremkabelsSUZUKI ABS sensorenCADILLAC Draagarmen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS sensor kopen voor uw HONDA CIVIC V Hatchback

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.