WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VIII Stationwagen 2.2 i-DTEC 150PK
Bouwjaar 07.2008 - tot heden

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII Stationwagen 2.2 i-DTEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA ACCORD VIII Stationwagen 2.2 i-DTEC

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA ACCORD VIII Stationwagen komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw HONDA

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA WielnavenLEXUS StuurkogelsFIAT Remschijven. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.