WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VIII 2.2 i-DTEC 150PK
Bouwjaar 07.2008 - 06.2015

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII 2.2 i-DTEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA ACCORD VIII 2.2 i-DTEC

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH FuseekogelsDACIA ABS sensorenSEAT Stabilisatorstangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

ABS sensor kopen voor uw HONDA ACCORD VIII

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.