100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VIII 2.0 i 156PK
Bouwjaar 06.2008 - 06.2015

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw HONDA ACCORD VIII 2.0 i

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA ACCORD VIII

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen.